Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Με πενάκι και σκαπάνη - comics festival

Τριήμερο φεστιβάλ κόμικς «ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ & ΣΚΑΠΑΝΗ»
Στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), με τους δύο δροσερούς κήπους, δίπλα στον ΗΣΑΠ του Θησείου, Ερμού 134, ώρες 17.30-22.30 στις 4,5 και 6 Ιουλίου από τον ΣΕΑ, το comicon-shop και τις εκδόσεις ΚΨΜ, συνδιοργανώνεται το τριήμερο φεστιβάλ κόμικς «ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ & ΣΚΑΠΑΝΗ».
Είναι αφιερωμένο στις ελληνικές εκδόσεις και στα ελληνικά κόμικς, στους Έλληνες δημιουργούς και στην Ελλάδα μέσα από τα κόμικς των ξένων, αλλά και στην εναλλακτική σκηνή των κόμικς.Στον κατάλογο της έκθεσης που θα εκδοθεί, με αδημοσίευτες ιστορίες με θέμα την αναζήτηση του θησαυρού, την αγωνία του αρχαιολόγου για την ανακάλυψη του παρελθόντος και τα απρόοπτα των ευρημάτων, θα συμμετέχω κι εγώ με μια νέα, 3σέλιδη ιστορία με τις "Μαϊμούδες", σε σενάριο όπως πάντα του Γιώργου Γκίνη.
Το αναλυτικό προγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.


Αυτές τις μέρες επίσης, κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του πολυθεματικού περιοδικού ΤΣΟΦΛΙ απο τις εκδόσεις Ρενιέρη, με πλούσια ύλη και πολλά κόμικς στις 80 σελίδες του, στο οποίο επιστρέφει η σειρά μου απο χιουμοριστικά μονοσέλιδα, "Κουλουβάχατα". Ζητήστε το στα ενημερωμένα κομιξαδικα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου